ETC Home

KUPTIMI I TĖ DREJTAVE TĖ NJERIUT

DORACAK MBI ARSIMIMIN PĖR TĖ DREJTAT E NJERIUT

 

Downloads

For a free download of Acrobat Reader click here. 

 

[Complete Version (PDF:12 MB)] 

    

[Indexi]

 

  

Modules

 

 

[PĖRMBAJTJA]:

  

 [PARATHĖNIE/MIRĖNJOHJET/

SI TĖ PĖRDORET KY DORACAK/LISTA E SHKURTESAVE]:

 

  

 

 I: HYRJE NĖ SISTEMIN E TĖ DREJTAVE TĖ NJERIUT

  

 [HYRJE NĖ SISTEMIN E TĖ DREJTAVE TĖ NJERIUT]:  

 

  

 II: MODULE NGA ĒĖSHTJE TĖ TĖ DREJTAVE TĖ NJERIUT

 

  

 [NDALIMI I TORTURĖS] :

  

 [LIRIA NGA VARFĖRIA]:

 

  

 [MOSDISKRIMINIMI]:

  

 [E DREJTA PĖR SHĖNDET]:

  

 [TĖ DREJTAT E GRAVE]:

 

  

 

 [SUNDIMI I LIGJIT DHE GJYKIMI I DREJTĖ]:

  

 [LIRITĖ RELIGJIOZE]:

  

 [E DREJTA PĖR ARSIMIM]:

 

  

 

 [TĖ DREJTAT E FĖMIJĖS]:

  

 [TĖ DREJTAT E NJERIUT NĖ KONFLIKTET E ARMATOSURA]:

  

 [PUNA]:

 

  

 

 [LIRIA E TĖ SHPREHURIT DHE LIRIA E MEDIAVE]:

  

 [DEMOKRACIA]:

 

  

 III. BURIME SHTESĖ

 

 [KRONOLOGJIA] :

  

 [LITERATURĖ]:

  

 [BURIMET PĖR ARSIMIMIN PĖR TĖ DREJTAT E NJERIUT]:

  

 [KONTAKTE TĖ RĖNDĖSISHME]:

 

  

 

 [ORGANIZATA TĖ ZGJEDHURA TĖ ‘RSN’ TĖ TĖ DREJTAVE TĖ NJERIUT]:

  

 [DEKLARATA UNIVERSALE MBI TE DREJTAT E NJERIUT]:

  

 [VĖREJTJE TĖ PĖRGJITHSHME MBI METODOLOGJINĖ E ARSIMIMIT MBI TĖ DREJTAT E NJERIUT]:

  

 [FJALORTH]:

  

 

 

 

 

 

zurück